De Koning van Amsterdam
De Koning van Amsterdam De Koning van Amsterdam De Koning van Amsterdam

Locatie en bereikbaarheid

De Koning van Amsterdam De Koning van Amsterdam De Koning van Amsterdam De Koning van Amsterdam

Bezoekadres

Theater Amsterdam
Danzigerkade 5
1013 AP Amsterdam

Wil je kaarten kopen?

Klik hier of bel naar Eventim via 0900 – 1353 (60 cent p/m).

Openingstijden telefoonkassa:
ma-do 09:00 – 20:00 | vr 09:00 – 18:00 | za-zo 10:00 – 16:00

Route 

Met de auto

Met de auto komende vanaf de A1/A2 of A4 richting Amsterdam, voeg in op de A10 West. Neem op de A10 de afslag S102 (richting Westpoort/Centrum). Vervolg op de Transformatorweg, die na het viaduct overgaat in Spaarndammerdijk. Sorteer links voor en sla bij de stoplichten linksaf de Archangelweg op. Dan rechtdoor en de 5e afslag rechts de Koivistokade oprijden. Dan zie je aan je rechterzijde de parkeergarage Minerva parking, gelegen naast Theater Amsterdam.

Met OV

Vanaf Amsterdam Centraal stop bus 48 of 248 met eindhalte Koivistokade bij Theater Amsterdam. Je stapt uit op de hoek van de Koivistokade bij Theater Amsterdam. Je stapt uit op de hoek van de Koivistokade en de Danzigerbocht. De reistijd vanaf Amsterdam CS bedraagt ongeveer 15 minuten.

De vertrekhalte van bus 48 en 248 bevindt zich aan de IJzijde van Amsterdam Centraal. Vanaf halte Koivistokade is het ongeveer 2 minuten lopen tot aan de ingang van Theater Amsterdam.

Voor aankomst- en vertrektijden van bus 48 of 248 kijk op:  www.gvb.nl en www.9292.nl

P+R

  • Parkeer voor € 1,- per 24 uur bij P+R Sloterdijk (bij inrijden na 10:00 uur ’s ochtends), neem bus 22 en stap bij bushalte Spaarndammerstraat uit.
  • Parkeer voor € 1,- per 24 uur bij P+R Bos en Lommer (bij inrijden na 10:00 uur ’s ochtends), neem bus 21 richting Haarlemmerplein en stap over op bus 22 richting bushalte Spaarndammerdijk.
  • Parkeer voor een maximaal tarief van € 20,- per 24 uur bij Parking Centrum Oosterdok, neem bus (2)48 en stap bij Koivistokade uit.

Parkeren

Je kunt parkeren in de parkeergarage ‘Minerva Parking’, direct gelegen naast Theater Amsterdam. De ingang is gelegen op de kruising van de Koivistokade/Minervahavenweg (1013AP) in Amsterdam.

Klik hier voor alle informatie over de parkeergarage.

Mindervaliden

Bij het theater is een beperkt aantal gehandicaptenparkeerplaatsen (GPP) beschikbaar. Deze parkeerplaatsen zijn alleen beschikbaar voor houders van een gehandicaptenparkeerkaart (GPK) en kunnen niet worden gereserveerd. Houders van een gehandicaptenparkeerkaart kunnen in stadsdeel West, rondom Theater Amsterdam gratis parkeren.